logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, de Ziua medicului cardiolog, invitata emisiunii „Matinal Național ”de la Radio Moldova, dna Doina Bejenaru, medic cardiolog, șefa secției Infarct Miocardic Acut din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”, a vorbit despre activitatea serviciului de cardiologie al spitalului.


  Doamna Doina Bejenaru a menționat: “Într-adevăr afecțiunile cardiovasculare sunt cele mai răspândite în rândul populației și de aceea necesită o abordare complexă. Un diagnostic cardiologic corect, stabilit la timp și cu înaltă precizie este primul pas spre un tratament potrivit. În ultimii ani cardiologia a devenit un domeniu cunoscut prin progrese remarcabile înscrise la capitolul tratament.
  În spitalul pe care-l reprezint sunt trei secții de Cardiologie, pacienții beneficiază de servicii de diagnostic, dezvoltate în conformitate cu standardele internaționale. Folosim echipamente medicale performante și ne bazăm pe o echipă de medici profesioniști, cu experiență demonstrată.
  Cardiologii intervenționali tratează diverse patologii severe prin oportunitățile oferite de cardiologia invaziva.
  Medicii cardiologi din cadrul spitalului se ocupa cu grijă de evaluările clinice și paraclinice ale pacienților, de interpretarea analizelor și stabilirea cu acuratețe a diagnosticului de monitorizare a pacienților și procedurile intervenționale care deja am menționat sunt realizate cu succes.
  De fapt medicii cardiologi sunt cei care fac ca inima oamenilor să funcționeze corect astfel realizează tot pentru ca acest organ sensibil să funcționeze.
  Am devenit medic cardiolog pentru că, iubesc oamenii și sunt gata să le ajut pacienților cu inima bolnavă. Îmi doresc foarte mult ca societatea să aprecieze efortul medicilor, care zi si noapte salvează inimile care au nevoie de tratament.
  Cât privește măsurile de prevenire ale afecțiunilor cardiologice îndemn populația să se alimenteze corect, să realizeze un efort fizic si să evite stresul.
  Colegilor mei cardiologi din cadrul spitalului dar și din întreaga tară le doresc multă sănătate și satisfacție sufletească.”
  Să aveți sănătate!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP