logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Ziua Mondială a Sănătății este un eveniment care are drept scop să atragă atenția publicului larg asupra problemelor de sănătate și este sărbătorit anual pe 7 aprilie.
  Tema Zilei Mondiale a Sănătății din anul 2019 este „Acces general la sănătate pentru toți și peste tot” («Universal health coverage»), iar sloganul – „Sănătate pentru toți” («Health for all»).Unul dintre obiectivele-cheie ale OMS până în anul 2030 este asigurarea unei acoperiri universale cu servicii de sănătate și a accesului la tratament pentru toți.

  În popor se spune: „Să fie sănătate, iar restul va urma”, și acest lucru este, fără îndoială, incontestabil. De starea sănătății omului depinde viața de zi cu zi și mediul său social. Sănătatea este o bogăție extraordinară, care nu este adesea apreciată. În timp ce o persoană este sănătoasă, ea nu se gândește la modul cum să-și organizeze eficace și rațional viața, cum să mănânce în mod corespunzător etc., astfel încât sănătatea să rămână puternică pe mulți ani.
  Dar, de fapt, sănătatea este foarte ușor de pierdut … Oamenii care suferă de una sau alta, în special boli cronice, se confruntă cu diverse probleme în fiecare zi, care nu le permit să trăiască o viață calitativă. Sănătatea umană are un mare preț, mai exact, este de neprețuit. Din nefericire, acest lucru devine clar doar atunci când se fac încercări de restabilire a acesteia.
  Obiectivul OMS este de a oferi tuturor persoanelor posibilitatea de a avea acces la serviciile medicale de care au nevoie atunci când sunt indicate, direct la locul de reședință și fără dificultăți financiare.

  De Ziua Mondială a Sănătății dorim tuturor să-și păstreze sănătatea într-o stare cât mai bună, iar pentru cei bolnavi – o recuperare rapidă.

  Tuturor sănătate și vitalitate!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP