logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • În data de 6 decembrie în sala de conferință a Spitalului Clinic Municipal “Sfânta Treime” a avut loc Conferința Societății de Glaucom și Inflamații Oculare din Republica Moldova, cu Participare Internațională.

  La eveniment au fost abordate subiecte importante din domeniul oftalmologiei. Temele elucidate rezultă din spectru larg al oftalmologiei, dar și de progresele din domeniu ce țin de refracția oculară, patologia nervului optic, tratamentul afecțiunilor corneene, glaucomul, tratamentul chirurgical al retinopatiei diabetice.

  Profesorul Valeriu Cușnir, doctor habilitat în științe medicale, a remarcat: ”Dorim să mulțumim, tuturor care au participat la conferință, pentru devotamentul, profesionalismul și aportul adus la creșterea valorii științifice și clinice. În cadrul conferinței au fost audiate mai multe rapoarte ale colegilor din țară cât și de peste hotare, în principal glaucomul, patologiile inflamatorii și retinopatia diabetică. Sunt abordări medicale de actualitate, practici care vor contribui la creșterea eficienței serviciului medical oftalmologic. La lucrările conferinței au participat medici oftalmologi din spitalele din țară și specialiști notorii în domeniul oftalmologiei din Ucraina și România. Suntem extrem de mândri de comunitatea pe care am reușit să o formăm”.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP