logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Săptămâna trecută, la Chișinău, a avut loc cel de-al VII-lea Congres de Urologie, Dializă și Transplant Renal, din Republica Moldova cu participare internațională, în cadrul căreia au participat și medici din IMSP SCM „Sfânta Treime”.

  În cadrul Congresului, s-au ținut prelegeri pentru medicii din instituțiile medicale, mun. Chișinău.

  În special, profesorul Gheorghe Bumbu, vicepreședinte al Asociației Urologilor din România, președintele Asociației Uroginecologilor, director al Programului Național de Uroginecologie din România (Clinica de Urologie, Oradea), a susținut o prelegere clinică în sala de conferințe a IMSP SCM „Sfânta Treime” pentru medicii de profil chirurgical.

  În discursul său, subiectul căruia era dedicat incontinenței de urină la efort fizic la femei, profesorul G. Bumbu a abordat o gamă largă de probleme, astfel încât prelegerea a fost informativă și interesantă.

  În cadrul IMSP SCM „Sfânta Treime”, astfel de Conferințe științifice și practice se desfășoară din ce în ce mai des. Astfel de evenimente familiarizează medici cu noi posibilități de diagnosticare și tratament al bolilor, ceea ce racordează nivelul asistenței medicale prestare în cadrul spitalului la standarde europene.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP