logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Administrația IMSP SCM „Sfânta Treime”, adresează sincere felicitări cu ocazia frumoasei aniversări a doamnei Doina Bejenaru, medic cardiolog, șefa secției Infarct Miocardic Acut.

  Este un moment oportun de a distinge marea contribuție profesională pe care o deține Doamna Doctor în profilul Cardiologie din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, și care se bucură de prețuire și stima colegilor și a pacienților.

  Doina Bejenaru a ales să fie doctor, doctor de inimi. Și a reușit nu doar să-și cultive vocația pentru inimi, dar să readucă speranța și frumusețea a mii de inimi ale pacienților pe care Doctorul le-a tratat și le tratează cu căldura și empatia propriei inimi.

  Doina Bejenaru, activează de 30 de ani la Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”. De mai mulți ani reprezintă secția Infarct Miocardic Acut, profil în care a oferit tot ce a putut mai bun în meserie pentru a dezvolta o cardiologie modernă. Este un medic consacrat, care au ales să poarte aceeași haină a albului imaculat de urmași demni ai lui Hippocrate și același destin de tămăduitori de inimi.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP