logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Potrivit dnei Ala Reajeva, șefa Departamentului COVID-19 de la CE Moldexpo, actualmente sunt 236 de pacienți dintre care 30 primesc asistență medicală în Departamentul Terapie Intensivă.

   

  De asemenea, dna doctor Reajeva a subliniat că tratamentul pacienților se realizează în conformitate cu protocolul clinic național. Cât privește abilitățile profesionale, personalul medical deține o experiență clinică în evaluarea și tratamentul bolnavilor de COVID-19 și fac tot posibilul ca pacienții să revină la o viață normală.

  Mulți pacienți își împărtășesc bucuria victoriei prin recunoștința adresată administrației spitalului „Sfânta Treime”, medicilor și asistenților medicali. În Mesajele evocate desprindem numele și prenumele celor consacrați în tratamentul bolnavilor de COVID, e vorba de Oleg Crudu, director al IMSP SCM „Sfânta Treime”, Ala Reajeva, șefa Departamentului COVID-19 de la CE Moldexpo, Violeta Marian, medic cardiolog, șefa secției Cardiologe, Vitalie Onceanu, medic, Victoria Dudco, medic, dar și întregii echipe a Departamentului COVID-19 de la CE Moldexpo.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP