logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Lupta contracronometru pentru viața pacientei Eudochia R., a început odată cu solicitarea asistenței medicale urgentă prespitalicească 112, apoi preluată de echipa din secția Terapie Intensivă și Chirurgie Somatică unde zi și noapte, personalul medical a dat lupte decisive pentru a salva femeia.

  Pacienta vorbește despre boală la timpul trecut și mărturisește în scrisoare că a renăscut pentru a doua oară: ”Sunt profund recunoscătoare pentru tot ce-au făcut pentru mine și familiei mele în special medicilor Neburac Andrei, șef al secției Terapie Intensivă și Chirurgie Somatică și Cornogolub Alexandr, șef Clinică Anesteziologie și Reanimatologie care au dat dovadă de un profesionalism înalt, omenie și cumsecădenie cum mai rar întâlnești.

  Sunt recunoscătoare și colectivului de Asistente Medicale condus de Reaboi Elena, le mulțumesc pentru tot curajul care mi I-au insuflat pe tot parcursul cât am stat internați în secție. Și doamnelor care au făcut ordine și m-au deservit cu mâncarea, toți sunt tare brava. Pe această cale tuturor le mulțumesc și mă închin, respect celor ce sunt la datorie”.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP