logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Astăzi a avut loc deschiderea Spartachiadei a 46-a a lucrătorilor ocrotirii sănătății mun. Chișinău, care se desfășoară în perioada 12-14 septembrie 2016. Evenimentul este organizat de Direcția Sănătății a consiliului municipal Chișinău în parteneriat cu Federația sindicală municipală „Sănătatea” și se desfășoară în incinta sălii sportive din cadrul IMSP SCM ”Sfânta Treime”.

  La deschidere au participat: directorul Direcției Sănătății a Consiliului Municipal Chișinău, Mihai Moldovanu, președintele Federației Sindicatelor Municipale ”Sănătatea”, Tudor Cărăruș, managerii instituțiilor participante la competiții, cât și președinții comitetelor sindicale.

  Participanții la Spartachiadă sunt angajați ai instituțiilor medico-sanitare din municipiul Chișinău, iar câștigătorii vor reprezenta municipiul la Spartachiada republicană a lucrătorilor ocrotirii sănătății, care va avea loc în perioada 16 – 18 septembrie 2016, la Vadul lui Vodă.

  IMSP SCM ”Sfânta Treime” participă la patru probe: volei, șah, joc de dame și tenis de masă. Echipa feminină de volei a debutat cu dreptul și a câștigat partida disputată în dimineața zilei de astăzi. Le urăm succes și le ținem pumnii tuturor participanților din cadrul spitalului ”Sfânta Treime” la Spartachiada a 46-a a lucrătorilor ocrotirii sănătății municipiului Chișinău, promotori ai dictonului ”Mens sana in corpore sano” (o minte sănătoasă într-un corp sănătos).

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP