logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Este foarte plăcut când fiecare din noi suntem felicitați din partea apropiaților noștri cu vreun eveniment din viața noastră. Dar totodată e binevenit când și noi facem un așa gest frumos de felicitare.

  De aceea eu, Anatol Mâța din salonul N 4, sunt împuternicit de colegii mei de salon, care la moment ne aflăm la o cură de tratament în secția de neurorecuperare, care este condusă de renumitul specialist principal al ministerului [direcției] sănătății, Boris Ion [Stamati] să le aducem o urare de sănătate lucrătorilor medicali dorindu-le fiecăruia din ei ( eu nu numesc numele și pronumele) că toți sunt bravo lor începând de la șef și terminând cu infirmierele mult stimate, deoarece toți se străduiesc să contribuie cu cât pot și le sunt în puterile lor la îmbunătățirea stării pacienților.

  De aceia noi ne închinăm de la cer până la pământ întregului colectiv, dorindu-le ca în noul an să li se îndeplinească toate dorințele, sănătate, bunăstare, fericire, dragoste și respect către cei apropiați și bunul Dumnezeu săi aibă mereu în paza lui.

  La mulți ani dragii noștri!

  Un Crăciun fericit!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP