logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Deja este o tradiție pentru Administrația IMSP SCM „Sfânta Treime”, ca pe 8 martie să dăruiască flori și să adreseze un gând special pacientelor și personalului medical care muncește în această zi. Au fost dăruite peste o 1000 de flori ​la toate pacientele din secțiile spitalului, inclusiv și sectorul „COVID”. Doamnele și domnișoarele șa rămas plăcut surprinse de gestul care a implicat multă atitudine și afecțiune.

  Dl Oleg Crudu, director al IMSP SCM „Sfânta Treime” a remarcat: „Este o tradiție frumoasă pentru noi ca, în fiecare an, pe 8 martie să dăruim flori. În acest an, această sărbătoare este marcată altfel cu mai multă conotație în care legăm speranță că vom depăși pandemia de „COVID”.
  Personalul medical din cadrul SCM „Sfânta Treime”, muncește zi și noapte, însă dincolo de datoria profesională, îndemn populația să fie mai îngăduitoare cu comunitatea medicală din țărișoara noastră. Credem că prin acest gest simbolic, am reușim să contribuim la o stare pozitivă a pacientelor, dar și a colegelor noastre.”

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP