logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • La începutul lunii mai 2016, în cadrul IMSP SCM „Sfânta Treime”, a fost înființat Departamentul Inginerie Biomedicală.

  Acest serviciu are menirea de întreținere a dispozitivelor medicale, efectuarea procedurii de mentenanță preventivă și corectivă, testarea și verificarea periodică a dispozitivelor medicale, instruirea personalului medical în utilizarea corectă și eficientă a dispozitivelor medicale, elaborarea specificațiilor tehnice, examinarea ofertelor propuse de agenții economici pentru procurarea dispozitivelor medicale, planificarea și achiziționarea consumabilelor și pieselor de schimb, contactarea cu furnizori și soluționarea problemelor aparente.

  La moment, în departament activează 7 persoane printre care, în premieră pentru spitalul „Sfânta Treime”, sunt angajați 2 bioingineri. Restul echipei este completată de un inginer clinic, un inginer metrologie, un inginer hemodializă și un inginer camera hiperbară.

  Menţionăm că ingineria biomedicală combină biologia, medicina și ingineria, bazându-se pe cunoștințele lor avansate pentru a soluționa probleme medicale și de sănătate.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP