logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, 4 octombrie, a avut loc evenimentul de redeschidere a secției Cardiologie din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, în urma modernizării și renovării conform tuturor standardelor contemporane.

  La eveniment au participat: vice-ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale dna Liliana Iașan, șeful Direcției sănătății a Consiliului municipal Chișinău Mihai Moldovanu, directori ai instituțiilor medico-sanitare publice municipale precum și colaboratori ai spitalului.

  Dl. Moldovanu a menționat că Direcția sănătății a Consiliului municipal Chișinău va continua să acorde sprijin total în procesul de modernizare a spitalului „Sfânta Treime” și a altor instituții medicale municipale.

  Dl Oleg Crudu, directorul SCM ”Sfânta Treime” a mulțumit Consiliului municipal și Direcției sănătății pentru contribuția adusă și a subliniat importanța spiritului de echipă, exprimând recunoștința sa pentru întregul personal al spitalului, pentru coeziune și ajutor reciproc. Lucrările de modernizare și renovare simultan a celor cinci secții ale spitalului necesită nu doar eforturi din partea fiecărui angajat, dar și sprijin reciproc.

  Secția Cardiologie, care anual asigură asistență medicală specializată pentru circa 1200 de pacienți cu patologie cardiacă are o capacitate de 30 paturi. Pacienții vor fi situați în saloane spațioase, cu paturi funcționale de 1,2 și 4 persoane. Menționăm că secția Cardiologie a SCM ”Sfânta Treime” este unica secție cardiologică din mun. Chișinău specializată în tulburări de ritm cardiac

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP