logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • În pragul sărbătorilor de iarnă, administrația SCM „Sfânta Treime” vine cu cele mai sincere urări de bine, dorindu-vă multă sănătate, prosperitate și curaj în toate întru realizarea celor mai frumoase vise. La Mulți Ani și Sărbători Fericite!

  Stimați colegi, dragi prieteni!

  Se apropie de final anul 2020 – an, care s-a dovedit a fi de loc ușor pentru toată lumea, și, mai cu seamă, pentru lucrătorii din domeniul sănătății. În vremurile de grea cumpănă – iar pandemia prin care trecem poate fi, cu siguranță, caracterizată anume așa – oamenii tind să-și arate esența și lucrătorii medicali au arătat-o ​​pe deplin, demonstrându-și profesionalismul, devotamentul, răbdarea și compasiunea față de pacienți, solidaritatea față de colegi.
  Vreau să sper și să cred cu adevărat că anul care vine va fi unul mai bun pentru noi toți – sărbătorile de iarnă au, prin esența sa, menirea să aducă ceva bun – lumină, magie, căldură și speranță.
  Dragi prieteni, vă adresez sincere mulțumiri pentru munca depusă, pentru dăruirea și devotamentul pe care le demonstrați!
  În ajunul sărbătorilor de Iarnă – Crăciunul şi Anul Nou, Vă urez ca anul care vine să vă aducă doar surprize plăcute și bucurii, succese și prosperitate, sănătate și energie, fericire și dragoste! Lăsați vechiul an să plece, luând cu el toate problemele, iar viața să Vă aducă culori noi, sclipitoare!

  Cu profund respect, director IMSP SCM «Sfânta Treime» Oleg Crudu

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP