logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Săptămâna trecuta a fost marcată de Zilele Universității de stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, in cadrul cărora a avut loc Gala Laureaților unde au fost oferite distincții și medalii pentru merite. Medicii-cercetători de la IMPS SCM ”Sfânta Treime” au demonstrat încă o dată nivelul înalt de profesionalism și performanță în domeniul lor de activitate. 

  Directorul IMSP SCM „Sfânta Treime”, domnul Oleg Crudu, a adresat sincere felicitări colegilor și profesorilor din Clinicile Universitare pentru premiile obținute și le-a urat mult succes în proiectele viitoare.
  Dl Crudu a menționat că în prezent în cadrul spitalului activează 14 clinici universitare, ceea ce arată faptul că pe lângă procesele medicale desfășurate în cadrul instituției, există și o activitate științifică intensă.
  Dl Crudu a precizat că personalul bine pregătit este principala resursă a unei instituții medicale și că de nivelul pregătirii și al profesionalismului lor depind atât rezultatele activității spitalului, cât și nivelul de ajutor medical oferit pacienților săi.

  Echipa Сlinicii Chirurgie «Constantin Țîbîrnă» condusă de d.h.ș.m., prof. univ. Gheorghe Anghelici si reprezentată de d.ș.m., conf. univ. Sergiu Pisarenco, d.ș.m. Oleg Crudu, Oleg Savin, Tatiana Zugrav, Gheorghe Lupu, Ion Panici au primit cea mai înalta distincție pentru inventatori – Medalia de aur a OMPI (Geneva), precum si urmatoarele premii: 11 medalii de aur, 2 medalii de argint, 2 medalii de bronz, 7 diplome de excelenta.

  Echipa Сlinicii Oftalmologie și Optometrie condusă de d.h.ș.m., prof. univ. Valeriu Cușnir și reprezentată de d.ș.m. Valentina Lupan, d.ș.m., conf. univ. Lilia Dumbrăveanu, prof. univ. Liliana Groppa, Vitalie Cușnir, Nicolae Bobescu au primit următoarele medalii si premii: o medalie de argint, 3 medalii de bronz, 1 premiu special.

  Clinica Cardiologie condusa de d.h.ș.m., prof. univ. Livi Grib în colaborare cu d.ș.m. Elena Bivol a fost apreciată prin 3 medalii de aur, o medalie de argint, un premiu special si un premiu de excelenta.

  Toate invențiile sunt implementate de mai mulți ani, fiind utilizate cu succes în tratamentul pacienților internați în secțiile Spitalului Clinic Municipal ”Sfânta Treime”.

  Performanța și dezvoltarea continua sunt prioritățile noastre!
  Ne perfecționăm. Utilizăm cele mai noi tehnologii. Colaborăm. Studiem. Cercetăm. Inovăm. Mereu împreună. Mereu în echipa.

   

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP