logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Pacienta Lubov L. exprimă cuvinte de mulțumire și recunoștință medicilor pentru o nouă șansă la viață.

  Acum șase luni, pacienta a fost internată în mod urgent și a fost supusă unei intervenții de o mare complexitate, ne-a spus Dorin Panteleiciuc, medic proctolog, secția Chirurgie Colorectală: „În timpul intervenției au fost depistate și alte probleme severe care necesitau o etapizare, adică mai multe operații, dar în timp. Echipa noastră a efectuat cinci intervenții. Ne bucurăm că operațiile au decurs cu succes și pacienta merge acasă.”

  Ca și în cazul altor multe urgențe medicale, e nevoie de o abordare multidisciplinară, iar cazul pacientei nu a fost o excepție pentru practica chirurgicală, a explicat Vasile Ceauș, șef secție Chirurgie Generală: ”În ultima intervenție a fost îndepărtată stoma, un moment așteptat și important pentru pacientă, dar și de întreaga noastră echipă, pentru că am reușit împreună să tratăm o boală severă de care suferea pacienta. În tot acest parcurs de câteva luni, au fost efectuate intervenții laborioase care s-au soldat cu un final fericit ”.

  Pacienta Lubov L. a mulțumit pentru tratamentele necesare și puterea de a trece cu bine peste momentele dificile. În mod special mulțumește medicilor Vasile Ceauș, Dorin Panteleiciuc, Tudor Sanduța, Andrei Neburac, Liliana Luncaru și Ana Otgon.

  La Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” activează peste o mie de angajați, fie că e vorba de medici, asistenți medicali sau personalul administrativ, toți împărtășesc aceleași valori, de a ajuta pacienții să recapete starea de sănătate.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP