logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Profesioniștii de la IMSP SCM ”Sfânta Treime” împreună cu medicii rezidenți de la USMF ”Nicolae Testemițanu” și Colegiul de excelență în medicină și farmacie ”Raisa Pacalo” din nou în avangarda luptei cu pandemia. În cadrul maratonului desfășurat sub egida Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Primăria municipiului Chișinău, zeci de medici și asistenți medicali sau implicat pentru a asigura buna desfășurare a procesului de vaccinare. Astfel că, în intervalul de la ora 9 dimineața până la ora 14 au beneficiat de o doză de vaccin peste 2446 de oameni.

  Potrivit dlui Oleg Crudu: ”Organizarea procesului de vaccinare are o mare însemnătate și această acțiune relevă că doar împreună putem salva vieți și să revenim cât de curând la normalitate. De asemenea este îmbucurător faptul că oamenii conștientizează importanța imunizării și acest fapt denotă prezența unui număr mare de oameni. Dacă ar fi vorba de niște cifre absolute, într-o oră sunt vaccinați peste 500 de oameni. Consider că astfel de acțiuni sunt binevenite în procesul național de vaccinare a populației din Republica Moldova.”

  Maratonul este organizat cu suportul Centrului municipal de vaccinare din cadrul Spitalului „Sfânta Treime”, Universitatea de stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” și Colegiul de excelență în medicină și farmacie ”Raisa Pacalo”.
  Vaccinarea este posibilă fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate.
  În cadrul maratonului, sunt disponibile toate tipurile de vaccin împotriva COVID-19, aprobate în Republica Moldova.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP