logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Continuăm să relatăm istorii ale oamenilor care grație asistenței medicale oferită de personalul medical din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, revin la o stare de sănătate bună.

  Printre pacienți este și S. Dinmore, cetățean străin. E știut că, medicina nu are frontiere și contează doar actul medical. Pacientul a fost surprins de prestanța lingvistică în limba engleză a personalul medical în acordarea asistenței medicale de care a avut nevoie, dar și diagnostic.

  Din scrisoarea adresată administrației, scrisă de soția pacientului, S. Dinmore, distingem calitățile profesionale a întregii echipe din cadrul spitalului: ”Vreau să mulțumesc oamenilor care activează în Departamentul Primiri Urgente. Toate structurile care formează acest Departament, funcționează în unison, registratura și toate zonele unde medicii consultă pacienții.

  Vreau să mulțumesc în mod special medicilor, Irina Vîrtosu și Aliona Danci, de asemenea, asistentei medicale Natalia Dextear și operatorilor Daniela Negară și Anastasia Țurcanu.

  Un mulțumesc imens pentru întreaga echipă, profesioniști și cu multă atitudine în diagnoza corectă! Tuturor vă doresc sănătate și puterea de caracter în profesia Dumneavoastră!”

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP