logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Eu, Cristina Chirneva, născută în data de 21.05.1958, cu domiciliul în Chișinău, str. Matei Basarab XX, ap. XX, telefon domiciliu XX, telefon mobil XX. Am ajuns la spital pe 17.07.2017 cu hemoragii abundente ale tractului gastro-intestinal.

  Grație experienței și eficacității medicilor, am avut parte de o asistență medicală de urgență și în timp util. Aș dori să-mi exprim sincera recunoștință pentru următorii medici: (Vitalie) Șaban – medic-chirurg de gardă; Cornelia (Maxim) – medic reanimatolog; Lilia (Șapiro) și Ion Panici – gastroscopie.

  Toată noaptea medicii reanimatologi și restul personalului medical au luptat pentru viața mea.
  În seara de 18 iulie am fost transferată din terapie intensivă în secția Chirurgie Aseptică, salonul 208, care este condusă de Vasile Ceauș, un medic de la Dumnezeu, cu un nivel înalt de profesionalism. Datorită profesionalismului său, tratamentului corespunzător, sprijinului și calităților sale umane starea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil.
  De asemenea vreau aduc sincere mulțumiri doctorului în științe medicale, profesorul Gheorghe Anghelici, care a efectuat prompt și cu succes o mini intervenție chirurgicală pentru consolidarea vaselor tractului gastro-intestinal.
  Șeful secției Vasile Ceauș împreună cu doctorul Gheorghe Anghelici și întreg personalul medical al secției Chirurgie Aseptică au acordat o asistență medicală profesională în procesul de recuperare. Vreau să menționez și personalul medical auxiliar, care a fost foarte atent, iar în secție era mereu curat și o atmosferă plăcută.
  Încă o dată mulțumesc administrației spitalului pentru o echipă de medici atât de competentă cu calități umane deosebite. Spitalul poate fi mândru cu un astfel de personal medical.

  Multumire chirurgie 1

  Multumire chirurgie 1 2

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP