logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Îmi exprim recunoștința față de secția spitalului, o secție unde activează chirurgi, asistente și un personal gospodăresc minunat. Într-o astfel de secție m-a adus destinul.

  A început totul cu o situație neplăcută. Din cauza unei traume la piciorul stâng mă deplasam cu ajutorul unui baston, pe care îl țineam în mâna dreaptă în timpul mersului. Într-o zi, mergând prin piață, nu am observat un câine stând lângă gard. Probabil l-a supărat bastonul meu și m-a mușcat în partea de jos a piciorului drept. După ceva timp rana s-a vindecat însă a avut o urmare: dilatarea varicoasăa venelor, iar ca rezultat s-a deschis ulcerul. Am început tratamentul la Policlinica nr. 6. Câteva luni de tratament nu au dus la nimic bun. Astfel am început să caut altceva. Prietenii m-au sfătuit să merg la clinica Chirurgie nr.2 a Spitalului nr. 3. A fost destul de dificil să ajung la această clinică, și anume la șeful secției Ion Pîrțac. După ce acesta m-a consultat, m-a direcționat către Serghei Pisarenco pentru tratament. După un anumit curs de tratament, ulcerul s-a vindecat. Iar acest tratament doar 7 zile, nu luni întregi. După întreg tratamentul am înțeles că mai sunt și medici buni pe pământul nostru moldovenesc.

  În februarie 2017 am fost nevoit să revin iarăși la Clinica Chirurgie nr.2 a Spitalului nr. 3, iar rezultatul nu s-a lăsat mult așteptat. Timp de 8 zile boala era deja tratată. În perioada tratamentului în salon lângă mine se afla un pacient bolnav de diabet zaharat, căruia i-a fost amputată jumătate de talpă, iar întreg piciorul era bandajat până la genunchi. Am început să discutăm și el a povestit câte ceva. Când a fost adus în Chirurgie nr.2, documentele ce le avea cu el sugerau amputarea piciorului drept. Însă medicii: G. Anghelici, I. Pîrșac și S. Pisarenco au decis să refuze amputarea. Aceștia și-au asumat propria răspundere și într-un final i-au salvat piciorul.

  Cuvinte calde de mulțumire merită și femeile din această secție. Din nou mă închin în fața efortului depus de către acestea.

  Mulțumesc din toată inima pentru tot.

  V. Corovaev

  18.02.2017

  5pag5pag00015pag0002

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP