logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Cu certitudine, într-o instituție medicală reușita actului medical este indispensabil factorului uman, care prin diverse acțiuni si manopere medicale, salvează, tratează si oferă speranță. Aceste însușiri sunt plauzibile și pentru colectivul de la spitalul „Sfânta Treime”, iar pacienții sunt cei care apreciază atitudinea și profesionalismul personalului medical din această instituție.


  Relevantă este scrisoarea de mulțumire adresată administrației spitalului și personalului medical al secției Microchirurgia Ochiului semnată de pacienții, Domenti Galina și Nicolae, în care mărturisesc că au fost plăcut surprinși de atenția medicilor, dar și de condițiile bune din spital.
  Soții Domenti aduc un mare mulțumesc dlui Sergiu Andronic, doctor în științe medicale, chirurg oftalmolog și întregii echipe din această secție.
  Acest mesaj de mulțumire este împărtășit și de pacienta Titova Zoia, recunoscătoare pentru profesionalismul dnei Ludmila Surățel, medic chirurg oftalmolog și tuturor celor care au un aport considerabil în a-i ajuta să vadă din nou lumina zilei.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP