logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Vreau să mulțumesc foarte mult unui Medic cu literă mare, care m-a salvat de la mari dureri și chinuri. Scriu din dorința de a vă aduce la cunoștință despre tratamentul inovativ pe care acesta l-a aplicat cu succes nu numai mie, ci și altor pacienți cu rezultate eficiente. Am aflat despre D-lui și metoda de tratament întâmplător și aș dori ca și alți pacienți cu aceiași problemă să afle că mai există o șansă.

  Numele D-lui este Denis Pogorevici, care activează în cadrul spitalului dvs, secția Otorinolaringologie, iar tratamentul efectuat de dânsul se numește: Dacriocistorinostamia endoscopică aplicat pacienților bolnavi de această maladie. Ar fi bine ca ei să cunoască despre acest tratament efectiv, dar fără sprijinul și suportul Dvs și a Ministerului Sănătății nu este posibil de aflat cred că informarea medicilor de familie ar fi destul de suficientă, ca ulterior să fie informați și pacienții respectivi de existenta unui astfel de tratament.

  P.S. despre mine:
  Mă numesc Maria N…., am 62 ani domiciliată în municipiul Chișinău.
  În februarie 2017 am fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin limfoblastic gr.4 cu afectarea țesuturilor conjunctive ale feței și gâtului. Am urmat un tratament cu mai multe ședințe de chimio și radioterapie. La jumătatea tratamentului au început efectele adverse ale bolii printre care dacriocistita foarte severă de altfel, care de pe urma tratamentului neefectiv s-a transformat într-o boală cronică cu multă suferință, internări în spital și fără reușite.
  Totul s-a sfârșit pe masa de operație, când intervenția chirurgicală efectuată de medicul Denis Pogorevici a pus capăt acestor dureri nesfârșite. Îi mulțumesc din suflet D-lui și personalului secției Otorinolaringologie, care au fost foarte receptivi.
  Credeți-mă se merită implementarea acestei metode inovative în Republica noastră!!!

  Cu respect mare, M. N…. 2018

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP