logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Familia pacientului Dumitru Chetraru, aduce sincere mulțumiri dlui Oleg Crudu, director al Spitalului Clinic Municipal “Sfânta Treime” și personalului medical din secția Chirurgie generală, condusă de dl Vasile Ceauș.

  În prag de Anul Nou 2019

  Scrisoare de mulțumire din partea familiei pacientului Dumitru Chetraru, care s-a aflat la tratament în secția de Chirurgie generală de la 17.XII.2018 până la 27.XII.2018, ne externăm cu o ameliorare vădită.
  Adresăm un respect deosebit Domnului Director al Clinicii “Sfânta Treime”- care este un mare profesionist, conducător excelent cu multă corectitudine, bunăvoință. La mulți ani Domnul Director – și anul care vine să vă aducă mult bine.
  Mulțumim din inimă Domnului Vasile Ceauș – șeful secției Chirurgie general pentru atitudine, profesionalism, multă bunătate, onestitate și înțelepciune aparte. În secție e ordine, disciplină se lucrează în echipă cu multă dăruire. Faceți o muncă titanică pentru a menține aceste calități. Acestea sunt meritele șefului de secție și a talentului dumnealui de bun conducător.
  Aducem cuvinte de profundă mulțumire medicului curant domnului chirurg Gheorghe Lupu pentru înalt profesionalism, atenția acordată, onestitate și toleranță. La mulți ani, prosperitate în toate și succese frumoase în anul ce vine.
  Cu o deosebită plăcere dorim să felicităm în prag de Sfintele sărbători și Anul Nou 2019, сolectivul de asistente medicale, în frunte cu asistenta șefa Zinaida Postevca – Angela Oțel, Ala Mutilica, Elena Leonteva, Iulia Grigorei, Tatiana Lebădă, Mariana Mihăilă, Galina Crudu, Ana Caraman, Maria Duca. Lucrează calm cu multă dăruire cu respect față de pacient, cu plăcere pentru munca ce o fac. Multă sănătate, succese și în familiile dumneavoastră, La mulți ani – Noroc în toate!
  Mulțumim și infirmierilor din secție ce au grijă de pacienți și ordinea exemplară din secție. La mulți ani, prosperitate în toate.

  Cu respect familia Chetraru.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP