logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Eu, Turiac V. D., vreau să mulțumesc întregului personal al secției ORL pentru atenția, căldura și atitudinea plăcută față de pacienții lor. Am fost norocos că l-am întâlnit pe dl Dumitru. El mi-a dat o recomandare bună cu privire la metoda actuală de intervenție chirurgicală pentru eliminarea polipilor.


  Ei bine, cu privire la desfășurarea operației în sine – am avut parte de cei mai empatici medici care își cunosc bine meseria. Ei emană bunătate. Este vorba despre Denis Pogorevici și asistenta sa Stela. Un anesteziolog foarte plăcut este dna Silvia, atentă, empatică și profesionistă.
  Un mulțumesc din suflet vreau să îi zic dlui Denis și asistentei sale Stela. El a făcut o minune cu nasul meu și respirația liberă. A fost cu adevărat o muncă de calitate. Totul a fost făcut la cel mai înalt și profesional nivel.
  Încă o dată mulțumesc doctorului Denis Pogorevici. Și totuși avem niște tineri doctori excelenți. Este bine că ei vor și pot să ne trateze, indiferent de vârstă.
  Dl Denis este o persoană veselă și pozitivă, iar în același timp foarte strict și concentrat atunci când este vorba de activitatea sa profesională. Cel mai important este că îi place să împărtășească experiența sa. Acest lucru astăzi este foarte lăudabil.
  Niciodată nu am avut parte de un asemenea control postoperator ca cel al dlui Denis, care aduce pacienții la o însănătoșire completă. Am fost norocos cu echipa voastră prietenoasă și coezivă. Respect pentru efortul enorm depus. Aici activează oameni care sunt îndrumați de vocație.
  Cu respect Turiac V.D.
  Am 69 de ani, dar după intervenția chirurgicală am întinerit cu câțiva ani. Acum respir ca un copil.
  Vă mulțumesc.

  scrisoare de multumire ORL

  scrisoare de multumire ORL 2

   

   

   

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP