logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Familia Untu, foști pacienți tratați în secției Terapie Intensivă Covid-19, au adresat întregii echipe o scrisoare de mulțumire care atestă grija și atitudinea lucrătorilor medicali, perioadă în care au fost internați împreună cu soțul în această secție.

  Familia Untu, foști pacienți tratați în secției Terapie Intensivă COVID-19, au adresat întregii echipe o scrisoare de mulțumire care atestă grija și atitudinea lucrătorilor medicali, perioadă în care au fost internați împreună cu soțul în această secție. Scrisoarea a fost pusă într-un coș cu flori, în semn de recunoștință. Din scrisoarea adresată vom desprinde câteva mesaje: ”Acum 10 zile, am fost externați cu soțul din secția Terapie Intensivă Covid 19 a spitalului ”Sfânta Treime” din Chișinău și în tot acest timp sunt cu gândul și sufletul la acei ”îngeri păzitori”, în tot sensul adevărat al cuvintelor, care ne-au susținut, ne-a încurajat, ne-a îngrijit și ne-a mângâiat sufletele cum au putut s-o facă ei mai bine.
  Erau mulți pacienți în acea perioadă, dar erau și mulți lucrători medicali, și încercam să le rețin numele( după cum se strigau unii pe alții): Lucia, Tatiana, Victor, Mariana, Andrei, Lilia, Ion…
  Cu părere de rău, sunt doar puținele nume pe care le-am memorat dar și mai regretabil e că nici odată n-am să cunosc oamenii aceștia în față. O echipă frumoasă și unită care nu-și executa doar obligațiile profesionale, dar era o dăruire sufletească totală, până la epuizare.
  Le aduc cele mai mari urări de sănătate, liniște sufletească și cât mai multă recunoștință!”

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP