logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Eu, Selețcaia Tamara, vreau să-mi exprim din toată inima recunoștința față de întregul colectiv medical al Spitalului Municipal N3, ”Sfânta Treime,” care au contribuit în mod activ la recuperarea și însănătoșirea unicului meu fiu.

  Ași remarca nivelul înalt de pregătire profesională, adoptarea deciziilor competente în situația critică a fiului meu – o abordare îndrăzneață și cu succes: dl Pâslaru Adrian, șef secție Toxicologie, dl Sasu Boris, șef secție Hemodializă, dl Prigorschi Igor, medic de hemodializă, dna Guțu-Bahov Cornelia, șef secției Reanimare și Terapie Intensivă, , dl Cornogolub Alexandru șef al catedrei {Anestezie și Terapie Intensivă], și medicul curant dna Rusacova Ana.

  Ar fi fost imposibilă recuperarea fiului, dacă nu ar fi fost un nivel ridicat de profesionalism, experiență, sensibilitate față de oameni, indiferent de timpul personal, alegerea metodei potrivite de tratare a fiului meu de către medicul curant Podoleanu Veaceslav, medicii: Ciorba Andrei, Caraja Georgel, Buceațchi Eugen. Sunt Medici cu literă mare, care nu doar cunosc jurământul lui Hipocrate, ci sunt urmași adevărați a acestuia.

  Exprim o admirație profundă pentru medicul din secția toxicologie Belecciu Alexandru, care s-a implicat în transferul fiului meu din secția reanimare a spitalului raional Cimișlia în secția de reanimare a Spitalului Municipal “Sfânta Treime”. Anume aceste circumstanțe l-au pus pe fiul meu pe picioare.

  Vreau să menționez munca bine coordonată a asistenților medicali: atente, prudente și responsabile.

  În secție este cald și confortabil, sunt respectate toate standardele sanitare – este meritul personalului tehnic.

  Cu prilejul Anului Nou – 2019, vreau să felicit întregul colectiv, sunt cei care dăruiesc clipe de bucurie și fericire în procesul de însănătoșire a oamenilor. Succese vă doresc în munca nobilă pe care o realizați în timpurile noastre dificile.

  Sănătate Dvs și apropiaților.

  Spitalul Clinic Municipal N3 “Sfânta Treime”,

  Tamara Selețcaia,

  06.12.2018

   

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP