logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Din momentul în care pacientul este adus de echipajul 112 și preluat de personalul medical al Departamentului Medicină Urgentă, medicii se implică pentru a determina starea și internarea în secțiile curativ specializate ale Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Este un Spital strategic în care zilnic ajung sute de pacienți cu diverse patologii în stări de urgență, pentru unele dintre acestea timpul semnifică viață.

  Continuăm să scriem istorii ale oamenilor care grație atitudinii prompte și profesionalismului au parte de o nouă șansă la viață. Este și cazul pacientei Hushan Nadea, care a fost internată în mod urgent în secția Terapie intensivă, într-o stare extrem de grava datorată decompensării diabetului zaharat, iar medicii din această secție au reușit să o salveze, ulterior a fost transferată în secția Endocrinologie.
  După 7 zile de tratament, pacienta Hushan Nadea ne-a mărturisit: ”Sunt foarte impresionată de profesionalismul medicilor, de priceperea și preocuparea asistentelor medicale, dar și de condițiile bune din spital. Chiar dacă misiunea medicilor este să trateze pacienții, fără îndoială, merită cea mai mare prețuire pentru dedicația de care dau dovadă. Adresez un mulțumesc întregului personal medical pentru atenția deosebită cu care am fost tratată pe perioada spitalizării. De asemenea, sunt foarte recunoscătoare medicului curant, dna Vlada Bîstrițcaia, pentru marele suport oferit în tratamentul meu, tuturor le doresc multă sănătate și succese”.
  Dna Vlada Bîstrițcaia a menționat: ”Pacienta Hushan Nadea, suferă de diabet zaharat de tip 1, iar starea critică a fost precedată de decompensarea diabetică și cetoacidoză metabolică, inițial a fost internată în secția Terapie Intensivă, unde a fost conectată la aportul de respirație mecanică, de asemenea au fost realizate toate investigațiile și tratamentul intensiv.
  După 24 de ore pacienta a fost transferată în secția Endocrinologie pentru a continua tratamentul.
  La moment, pacienta se simte satisfăcător, continuăm să monitorizăm glicemia pentru insulinoterapie. Cu toate că pacienta este complianță, respectă toate recomandările medicale, acum un an a fost internată cu glicemia 30.
  Desigur, întreaga echipă se bucură de fiecare pacient care revine la normalitate”.

  Secția Endocrinologie din cadrul IMSP SCM „Sfânta Treime”, este unica secție din municipiu și e destinată tratamentului pacienților cu diabet zaharat de tip 1 și 2, diabet insipid, patologii ale glandei tiroide. Secția este reprezentată de o echipă de medici profesioniști care dețin abilități importante în tratamentul afecțiunilor metabolice și endocrine.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP