logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Secția Explorări Cardiovasculare din cadrul IMSP SCM “Sfânta Treime” este înzestrată cu aparataj medical modern de diagnosticare. Specialiștii din această secție efectuează proceduri diagnostice de ecocardiografie cardiacă și ecocardiografie doppler a vascular și arterelor,  holterul electrocardiografie și holterul de tensiune arterială. Echipa de specialiști este formată din medici și asistenți medicali calificați, care își perfecționează abilitățile profesionale continuu.

  Dna Irina Cardaniuc, medic imagist funcționalist, șefa secției Explorări Cardiovasculare, a relatat că anual în secție sunt efectuate peste 25.000 de diverse proceduri de imagistică cardiovasculară și sunt deservite  toate secțiile din cadrul spitalului “Sfânta Treime”, dar și pacienții care au necesitate de examinări cardiovasculare. Imagistica cardiovasculară  este una dintre cele mai importante tehnici neinvazive de a diagnostica și a urmări dinamica afecțiunilor de inima.

  Pentru a beneficia de serviciile medicale oferite de echipa Departamentului  Imagistică puteți solicita  programarea online  prin intermediul specialiștilor  din medicina primară și a medicilor de familie a  sistemului de evidență SIRSM,  sistemul Informațional de raportare și evidență a serviciilor medicale.

  Pentru informații 022 49 69 70

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP