logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, administrația SCM „Sfânta Treime”, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, a organizat în sala de conferințe un eveniment festiv pentru toți angajații.

  Directorul spitalului, dl Oleg Crudu, le-a adresat un mesaj de felicitare, urându-le succese și sănătate. D-ul Crudu a subliniat importanța fiecăruia dintre cei peste 1200 de angajați în asigurarea continuității și calității procesului de muncă al unui spital strategic, așa cum este SCM „Sfânta Treime”.

  De asemenea, în cadrul ședinței festive au fost premiați pentru merite deosebite 16 medici și asistenți medicali cu Diplome de Merit.

  Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, a fost instituită în anul 1994, eveniment care îi onorează, în mod oficial, pe cei ce sunt mereu la straja sănătății oamenilor! O ocazie frumoasă de a veni cu cuvinte de mulțumire pentru toți cei care, prin vocație, au devenit profesioniști, pentru toți cei care și-au dedicat destinul suferințelor oamenilor, pentru toți cei care au manifestat și manifestă devotament în profesie!

  Evenimentul a fost organizat cu suportul Comitetului Sindical din cadrul spitalului.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP