logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • La 25 aprilie curent, domnul Brian C. Martin, profesor universitar, director al Programelor în Sănătate Publică din cadrul Școlii profesioniștilor în Sănătate, Virginia de Est a vizitat Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Scopul vizitei este familiarizarea cu principiile de organizare și management a instituțiilor medicale spitalicești, inclusiv în contextul acordării serviciilor medicale specializate persoanelor cu patologie cardiovasculară.

  În cadrul vizitei, directorul spitalului, Dl Oleg Crudu, a relatat despre activitatea instituției pe care o conduce, despre evoluția modernizării acesteia și perspectivele de dezvoltare.
  Un segment aparte a vizitei a constituit managementul spitalicesc a pacientului cu patologie cardiovasculară, în special a celor cu Infarct miocardic Acut.
  În acest context, Dl Brian C. Martin, însoțit de L. Glib profesor universitar, doctor habilitat în medicina, șeful Clinicii Medicale N3 al USMF „N. Testemițanu” din cadrul IMSP SCM „Sfânta Treime” a vizitat secția Reanimare și Terapie Intensivă, Departamentul de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Endovasculară și cele trei secții cu profil cardiologic ale spitalului (Infarct Miocardic Acut, Cardiologie și Cardiorecuperare).
  La finalul vizitei dl Brian C. Martin a apreciat înalt eforturile conducerii spitalului și întregului colectiv în asigurarea serviciilor medicale calitative tuturor pacienților care se adresează după asistență medicală. În special, de către oaspetele instituției, care posedă o vastă experiență științifică și educațională au fost remarcate relațiile de parteneriat stabilite între personalul angajat, rezidenți și colaboratorii clinicilor universitare.
  Dl Oleg Crudu, directorul instituției și dl Brian C. Martin au reiterat importanța relațiilor de colaborare a IMSP SCM „Sfânta Treime” cu alte instituții de asistență medicală și Universități de Medicină din alte state și au salutat posibilitatea de stabilire încă a unui acord de colaborare.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP