logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Astăzi, 19 februarie 2018, șeful Direcției sănătății a Consiliului municipal Chișinău dl Mihai Moldovanu a întreprins o vizită de lucru la IMSP SCM „Sfânta Treime”.

  Dl Moldovanu a evaluat volumul lucrărilor de reparații preconizate pentru anul în cauză și a vizitat câteva din secțiile deja reparate.

  Concomitent, dl Mihai Moldovanu a inspectat Secția de Terapie Intensivă a spitalului. Reparată capital cu 2 ani în urmă, secția dispune de condiții moderne de spitalizare pentru pacienți și spații de lucru de nivel european pentru lucrătorii medicali. Grație echipamentului de ultimă oră, medicii de la Terapie intensivă prestează servicii de calitate la cele mai înalte standarde pacienților internați. Ca rezultat, indicatorii de letalitate în secție sunt în continuă descreștere, înregistrând doar în anul 2017 o diminuare de 4,6% fată de perioada a. 2016.

  În cadrul vizitei de lucru, Mihai Moldovanu a discutat cu colaboratorii spitalului volumul și calitatea serviciilor prestate pacienților și a trasat perspectivele de dezvoltare a acestora.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP