logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Administrația SCM „Sfânta Treime”, cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, a organizat în sala de conferințe un eveniment festiv pentru toți angajații.

  Directorul spitalului, dl Oleg Crudu, le-a adresat un mesaj de felicitare,  subliniind importanța fiecăruia dintre cei peste 1200 de angajați în asigurarea continuității și calității procesului de muncă al unui spital strategic, așa cum este SCM „Sfânta Treime”.

  În cadrul ședinței festive au fost apreciați pentru merite deosebite peste 30  de medici și asistenți medicali cu Diplome de Merit din partea Administrației Spitalului „Sfânta Treime”,  Direcției generale asistență medicală și socială și Ministerului Sănătății.

  La finalul evenimentului, buna dispoziție și emoțiile de sărbătoare au fost întreținute de formația Acord.

  Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, a fost instituită în anul 1994 și este marcată în fiecare an, în a treia duminică din luna iunie. Este un eveniment care îi onorează, în mod oficial, pe cei ce sunt mereu la straja sănătății oamenilor! O ocazie frumoasă de a veni cu cuvinte de mulțumire pentru toți cei care, prin vocație, au devenit profesioniști, pentru toți cei care și-au dedicat destinul suferințelor oamenilor, pentru toți cei care au manifestat și manifestă devotament în profesie!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP