logo
 • Информация
  022 43-85-15
 • Информация
  060740791
 • În legătură cu articolul publicat de jurnalista ziarului ”Timpul”, din 12 iulie d016: http://www.timpul.md/articol/nu-construieti-toalete-europene-in-spitale-vechi-94929.html

  Cu profund regret, instituția constată că prin articolul semnat de jurnalista ziarului ”Timpul”, Georgeta Carasiucenco, este promovată cu insistență ideea de denigrare a IMSP SCM ”Sfânta Treime”. Fotografia reprezentativă a articolului este manipulatoare, nu este indicată sursa, creând o impresie eronată asupra spitalului Sfânta Treime, despre care este scris sub imaginea în cauză.. Sursa pozei este indicată abia la sfârșitul articolului.vece

  Publicarea unor imagini selective, fără probe constatatoare și fără a lua în considerare declarațiile integrale ale administrației, denotă lipsă de profesionalism și încălcarea oricărui cod deontologic a mijloacelor de mass-media. Menționăm că veceul destinat vizitatorilor se află la parter și fotografia reală a acestuia este publicată mai jos:

  page1

  Totodată, menționăm că blocurile sanitare sunt menținute și igienizate conform cerințelor sanitare epidemiologice, iar fraza ”La intrarea în subsolul instituției, sub țevile atârnate de pod, mișună un roi de muște. Din țevile întinse pe pereți picură apă, iar pe podea, într-un colț este formată deja o băltoacă. Cârpa aruncată pe jos e neagră de la prea multă utilizare. Mirosul înțepător îl determină pe vizitator să nu mai zăbovească în acel loc nici un minut” este hiperbolizată și exagerată intenționat, acestea fiind false afirmații.

  Referitor la acest subiect, menționăm că imaginea postată de către Timpul, nu specifică starea reală a blocurilor sanitare din cadrul instituției, inclusiv cea a veceului situat în demisolul spitalului, iar în imagine nu este prezentată starea de ansamblu, ci doar robinetul de unde deridicătoarele iau apă pentru igienizare.

  page2

   

  Specificăm că jurnalista a contactat serviciul de presă al spitalului și i s-a comunicat despre situația reală. Totodată, jurnalista a specificat că a vizitat și blocurile sanitare din cadrul spitalului, menționând că acestea sunt bine întreținute, dar în articol s-a referit exclusiv la blocul sanitar destinat serviciului tehnic, situat în demisolul instituției și a publicat o imagine neconcludentă.

  Cu regret, sursele mass-media nu preiau noutățile despre realizările și performanțele instituției, obținute recent, publicate pe pagina web oficială.

  Renovarea fațadei

  13466143_610785232420561_2385238924918302967_n

  Reparația holului de la parter

  cal

  Amenajarea parcului

  bis2

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP