logo
 • Информация
  022 43-85-15
 • Информация
  060740791
 • IMSP SCM ”Sfânta Treime” oferă o gamă largă de servicii de înaltă performanță. În urma extinderii serviciilor contractate de CNAM, pacienții asigurați pot beneficiu de servicii de înaltă performanță gratuit (vezi Programul unic al asigurării obligatorii de asistență medicală, anexa nr.5, în cazul maladiilor şi stărilor menţionate în pct.5). Serviciile medicale de înaltă performanţă sunt prestate la prescrierea medicului specialist de profil şi medicului de familie, în conformitate cu modul şi condiţiile stabilite în Normele metodologice.

  Printre serviciile de înaltă performanță oferite spitalul ”Sfânta Treime” se numără: tomografie computerizată, tomografie oculară, caradiologie și radiologie intervențională, radiologie digitală, diagnostic funcțional ș. a.

  Departamentul de diagnostic din cadrul SCM ”Sfânta Treime” oferă servicii de tomografie, efectuat la un tomograf de ultimă generație, unul dintre cele mai bune din țară, precum și radiologie digitală, Eco Doppler de cord și vase periferice.

  De asemenea, în 2016 a fost inaugurat Departamentul Cardiologie și Radiologie Intervențională din cadrul IMSP SCM “Sfânta Treime”, specializat în domeniul cardiologiei și radiologiei intervenţionale, oferind servicii atât de diagnostic, cât și de tratament invaziv percutan.

  Astăzi, spitalul ”Sfânta Treime” pune la dispoziţia pacienţilor aparataj medical de ultimă generaţie şi o echipă calificată şi experimentată de medici specialişti cu licențiere națională și europeană, care pun pe primul loc sănătatea şi responsabilitatea faţă de pacienţi.

   

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP