logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Secţia funcţionează din momentul deschiderii spitalului, din anul 1976. Prima şefă a secţiei, care a organizat funcţionarea acestei secţii, a fost medicul fizioterapeut Ana Coleva. Din anul 1996 până în 2002, secţia a fost administrată de către Galina Cabac. Actualmente, șefa secției este Tatiana Pascali, medic fizioterapeut cu categorie superioară.

  În secţie au activat 24 de colaboratori: 2 medici, 17 persoane cu studii medicale medii și infermiere. Toţi colaboratorii medicali au trecut specializarea și reciclarea profesională; au categorie de calificare: 18 persoane au categorie superioară și o persoană deţine prima categorie. Serviciul de reabilitare acordă ajutor curativ și consultativ, tratând și reabilitând pacienţi din toate secțiile spitalului de profil terapeutic, chirurgical, neurologic, cardiologic etc.

  Chiar de la începutul funcţionarii secţiei, în scopul tratării și reabilitării pacienţilor, pe larg au fost aplicate diverse metode de fizioterapie: electroterapia, hidroterapia,termo-tratamentul, masajul curativ, chinetoterapia. Pe parcursul ultimilor ani au fost introduse metode noi de fizioterapie: magnitoterapia, terapia cu microunde de rezonanță, care sunt pe larg folosite în gastrologie, ginecologie, reumatologie, neurologie.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP