logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Stimați colegi! Vă felicit cu ocazia Zilei Internaţionale a Asistenţilor Medicali / Nurselor. Astăzi sărbătorim profesionalismul și valoarea umană a colegilor noștri, frumusețea profesiei de asistent medical și mândria de a o practica.

  Așa este organizată lumea, ca în timp să apară unele profesii noi, iar altele să dispară, fie că nu sunt necesare, fie că sunt înlocuite prin dispozitive.

  Însă cât nu ar evolua știința medicală, câte tehnologii noi vor fi descoperite și câte dispozitive medicale sofisticate inventate, nu vor putea înlocui nicicând munca DVS, grija și atenția față de pacient, cuvintele ce alină suferințele. În fiecare viaţă salvată, în fiecare tratament aplicat, în fiecare pacient care beneficiază din plin de atenţie şi sprijin se simte prezenţa eforturilor depuse de DVS.

  Vă adresez din suflet calde şi sincere urări de sănătate şi prosperare, echilibru spiritual, realizări frumoase şi noi succese pe tărâmul profesiei, care zilnic ne oferă provocări, dar şi motivaţii pentru performanţă şi perfecţiune.

  Pentru munca Dumneavoastră cu abnegaţie Vă mulţumesc din suflet!

  Cu profund respect și considerație,

  Directorul IMSP SCM „Sfânta Treime” Oleg CRUDU.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP