logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Ziua de 12 mai a devenit Ziua Internațională a asistenților medicali din întreaga lume. Această profesie implică multă compasiune, responsabilitate și sacrificiu. În Pandemia de COVID-19, la SCM „Sfânta Treime” alături de medici, asistentele medicale au îngrijit și au salvat mii de pacienți, mulți dintre ei au plătit cu viața.

  Ziua profesională este o zi obișnuită pentru cele 358 de asistente medicale din cadrul spitalului, sunt la datorie și continuă să-și îngrijească pacienții din cele 22 de secții clinice ale spitalului, iar pentru a prețui această muncă e nevoie să amintim că în anul 2021 au fost peste 35 000 de adresări dintre care 26 000 au fost internați, pacienți care au necesitat îngrijire atentă și atitudine promptă. Ce conotație are profesia de asistent medical în cadrul unui spital strategic precum este spitalul „Sfânta Treime” au mărturisit într-un reportaj difuzat la Radio Moldova, doamnele Veronica Mîța, asistenta medicală principală, Maria Gherman, asistentă superioară, secția Urologie și Ionela Colesnic, asistentă medicală în secția Terapie Intensivă Chirurgical Somatică.
  Dragele noastre asistente medicale din cadrul SCM „Sfânta Treime”, dar și din întreaga țară, vă spunem la mulți ani cu multă sănătate și succese!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP