logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • În data de 6 iulie, consemnăm Ziua Mondială a medicului Cardiolog! Medicii cardiologi salvează viețile oamenilor în fiecare minut! Sunt cei care fac ca inima oamenilor să funcționeze corect și realizează tot ce le stă în putință pentru acest organ vital.


  La spitalul IMSP SCM „Sfânta Treime” activează 6 secții cu profil Cardiologic, în aceste secții muncesc medici cardiologi, asistente medicale, infirmiere, toți împreună oferă ajutor medical la mii de pacienți.
  Potrivit datelor oferite de secția informatică și statistică medicală din cadrul spitalului, în anul 2021, peste 1300 pacienți au avut parte de tratamente moderne, asistență medicală acordată de specialiștii Departamentului Cardiologie Intervențională și Chirurgie Endovasculară. Personalul medical din secția Infarct Miocardic Acut, în anul 2021 au tratat peste 1500 de pacienți. Și specialiștii Secției Cardiologie au oferit îngrijiri medicale la peste 1200 de pacienți. Iar în secția Cardiorecuperare au fost tratați peste 1800 de pacienți. Medicii cardiologi din Departamentul Diagnostic Funcțional în anul 2021 au efectuat examinări la peste 22.000 de pacienți ce țin de Ecocardiografie, Electrocardiograme și Ecografia vaselor de sânge.
  De Ziua Mondială a Cardiologului, este o ocazie frumoasă să Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această misiune!
  Sincerele noastre felicitări și recunoștință pentru munca Dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP