logo
  • Birou de Informatii
    022-43-85-15
  • Informații
    060740791
  • În data de 7 aprilie este celebrată Ziua Mondială a Sănătății un prilej pentru a ne îndrepta atenția către cel mai important aspect al existenței noastre și de a ne implica în activități care contribuie la o stare de sănătate mai bună.


    Organizația Mondială a Sănătății în acest an sărbătorește cea de-a 75-a aniversare, moment oportun de a privi înapoi la succesele obținute care au îmbunătățit calitatea vieții în ultimii șapte decenii. De la înființare și până în zilele noastre, OMS a scos în evidență cele mai importante aspecte legate de sănătatea populației privind sănătatea mintală, îngrijirea mamelor și a copiilor precum și repercusiuni asupra sănătății cauzate de pandemii și de schimbările climatice.
    În fiecare an, această zi atrage atenția asupra unui subiect specific de sănătate care îi preocupă pe oamenii din întreaga lume. Genericul Zilei Mondiale a Sănătății din anul 2023 este ”Sănătate pentru toți”, și îndeamnă la acțiuni pentru a aborda provocările de sănătate de astăzi și de mâine.
    Acum 75 de ani în urmă, în 1948, țările lumii s-au unit și au înființat OMS pentru a promova sănătatea, a menține lumea în siguranță și a-i servi pe cei vulnerabili, încât toată populația din întreaga lumea să poată atinge un nivel de sănătate și bunăstare.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP