logo
  • Birou de Informatii
    022-43-85-15
  • Informații
    060740791
  • Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”, administrația spitalului a organizat un eveniment festiv, cu multe flori și diplome pentru cei 352 de asistente și asistenți medicali. Conotația solemnă a fost în contextul Zilei Internaționale a Asistentului Medical, sărbătorită în data de 12 mai.

    În discursul său, dna Veronica Mîța, asistenta medicală principală a Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”, a transmis un mesaj de felicitare pentru toți asistenții medicali care activează în instituție și a vorbit despre profesia de asistent medical prin prisma rolului acestora în acordarea asistenței medicale și susținerea pacientului, acțiuni medicale și umane care cu certitudine sporesc efectul benefic al tratamentului de la etapa de internare până la externarea pacientului din spital.
    Cuvinte de felicitare și mesaje de apreciere au fost adresate și de Administrația SCM „Sfânta Treime”, urându-le tuturor asistenților medicali din cadrul instituției, sănătate și noi progrese pe tărâmul profesional. De asemenea, pentru profesionalismul înalt în munca asiduă de zi cu zi, asistenților medicali li s-au oferit Diplome de Onoare din partea administrației.
    Evenimentul a fost organizat cu suportul Comitetului Sindical din cadrul spitalului.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP