logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, marcată anual pe 29 octombrie, IMSP SCM ”Sfânta Treime” organizează mai multe activități de promovare a unui mod de viață sănătos și de prevenire a patologiilor cardiovasculare.

  Pe 30 octombrie 2016, orele 8:30 – 12:00, Centrul de Excelență în medicină și farmacie ”Raisa Pacalo”, Catedra ”Discipline Terapeutice”, în parteneriat cu IMSP SCM ”Sfânta Treime” vor organiza o acțiune de apreciere a riscului cardiovascular pentru vizitatorii spitalului. Studenții anului III, ghidați de profesor, vor măsura indicatorii stării de sănătate și vor stabili indicele masei corporale al doritorilor de a participa la activitate. Totodată, vizitatorii vor primi pliante informative, dar și rezultatele de apreciere a riscului cardiovascular.

  Pe 2 octombrie 2016, duminică, orele 9:00 – 13:00, Clinica universitară de Cardiologie din cadrul IMSP SCM ”Sfânta Treime” va organiza o acțiune similară în Parcul Afgan din sectorul Râșcani al capitalei. Doritorii vor putea măsura pulsul, tensiunea arterială, greutatea, înălțimea, IMC, inclusiv vor primi sfaturi de la specialiști cum să reducă riscul apariției patologiilor cardiovasculare.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP