logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Stimați locuitori ai mun. Chișinău, stimați pacienți și cadre medicale,
  În contextul pandemiei COVID-19 prin care am trecut, împreună cu Direcția generală asistența medicală și socială, vă solicităm respectuos completarea unui chestionar asupra nevoilor informaţionale care le-au avut pacienții cu boli cronice și comorbidități în timpul pandemiei COVID-19 și cum se raportează acestea la măsurile de prevenție, la impactul pe care l-a avut infecția cu coronavirus la nivel individual.

  Scopul chestionarului este de a vă putea înțelege nevoile dvs. în legătură cu sănătatea personală și efectele COVID-19. Ulterior, în baza chestionarului, vor fi dezvoltate recomandări de politici de sănătate publică pentru un mai bun management comunicațional al situaţiilor de criza, cu informații și mesaje specifice formulate pentru populație.

  Chestionarul este anonim și nu implică divulgarea datelor cu caracter personal. Completarea chestionarului durează 2-3 min.

  Pentru completare, accesați aici:

  https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=lP91K-XMbEyisCIiw_5j8RSW122pzsBIluKJuRcvoY9UOUcxRkhJQkRHTUFBWktaTVVPOFFLUUJIRCQlQCN0PWcu

  Vă mulțumim frumos pentru participare și expunere!

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP