logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Un lot de bunuri format din 135 paturi multifuncționale, 20 de noptiere și 22 de cărucioare cu rotile a fost oferite în calitate de ajutor umanitar Spitalului Clinic Municipal ”Sfânta Treime” de către administrația clinicii Evim și a companiei Malsch care&clinic design, din Germania.

  Paturile automate sunt caracterizate prin stabilitate, confort și funcționalitate. Acestea sunt extensibile, dispun de caracteristici remarcabile de manevrabilitate, redate de controlul electronic de altitudine și al planurilor, poziția terapeutică a secțiunii picioarelor, deblocarea rapidă pentru situații de urgență ș. a.

  Directorul SCM ”Sfânta Treime”, Oleg Crudu, a menționat: ”Grație ajutorului oferit de către colegii germani, condițiile hoteliere din cadrul spitalului vor fi îmbunătățite considerabil, iar pacienții vor beneficia de o atmosferă mai confortabilă și mai agreabilă”.

  La rândul său, directorul companiei ” Malsch care&clinic design”, Rayk Malsch, a accentuat că acest act de binefacere reprezintă începutul unei colaborări frumoase dintre cele două instituții și a apreciat tenacitatea administrației spitalului în încercarea de a moderniza instituția.

  Menționăm că instituția are capacitatea de 600 de paturi și oferă asistență medicală specializată pe 17 profiluri, iar bunurile primite în calitate de ajutor umanitar vor fi distribuite în secțiile ce necesită îmbunătățirea stringentă a condițiilor hoteliere.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP