logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Continuăm să relatăm istorii ale oamenilor care grație asistenței medicale oferită de personalul medical din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, revin la o stare de sănătate bună. Administrația spitalului zilnic primește scrisori de la pacienți care-și exprimă aprecierea pentru bunătatea și grija excelentă pe care au primit-o în timpul spitalizării. În acest sens sunt și scrisorile adresate personalului medical din secția Endocrinologie, unica secție din municipiu destinată tratamentului pacienților cu diabet zaharat de tip 1 și 2, diabet insipid, patologii ale glandei tiroide.

  Printre pacienții care sau tratat în secția Endocrinologie și aduc mulțumiri personalului medical sunt S. Harea., M. Guțu., V. Cucu., L. Bordei, O. Stratan, E. Ivanov. Din scrisorile adresate administrației spitalului desprindem: ”Fiind internată în secția Endocrinologie sub monitorizarea medicului endocrinolog Elena Bivol, șefa Departamentului management al calității serviciilor medicale, vreau din suflet să-i aduc cele mai sincere mulțumiri pentru profesionalismul înalt și bunătatea sufletească față de pacienți. Seriozitatea dumneaei și totodată blândețea de care posedă o face să fie agreată de pacienți și lucrătorii din secție. La fel vreau să mulțumesc surorilor medicale: Alina Voicu, asistenta superioara, Mariana, Cristina, Ionela, Nelea, Olga și Eugenia. ”Din scrisoarea semnată de pacienta Ludmila Bordei, refugiată din Ucraina, distingem: ”Vă aduc sincere mulțumiri, minunaților medici, asistente medicale, infirmiere, toți Oameni cu Inimă Mare pentru grija cu care am fost spitalizată, tratată și îngrijită. Vă doresc tuturor multă Sănătate, Pace și liniște sufletească.”
  Recunoștința pacienților este ceea ce îi mobilizează pe medici și asistenți medicali și le oferă esență în sacrificiul și arderea profesională.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP