Personalul care activează în bucătăria spitalului „Sfânta Treime”, zilnic este preocupat de meniurile și calitatea mâncării oferită pacienților ca să corespundă nevoilor specifice. Or, și alimentația poate fi atât medicament, cât și mângâiere pentru suflet.
Dovadă în acest sens este scrisoarea adresată administrației spitalului, în care mai mulți pacienți țin să mulțumească bucătăreselor pentru bucatele gătite gustos și meniul diversificat. Scrisoarea este semnată de pacientele: Marina B., Zinaida B., Parascovia B. și Valentina C.
Potrivit dnei Maria Ceauș, șefa serviciului dietetic din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, bucatele sunt pregătite zilnic de 9 bucătărese pentru a hrăni peste 600 de pacienți. Toate bucătăresele dețin o experiență bună în domeniul pregătirii bucatelor. Zilnic se schimbă meniurile în care se adaugă nu doar culoare și gust, dar și siguranță alimentară pentru pacienți care să accelereze vindecarea.