logo
  • Anticamera
    022 44-11-85
  • Informații
    060740791
  • Personalul care activează în bucătăria spitalului „Sfânta Treime”, zilnic este preocupat de meniurile și calitatea mâncării oferită pacienților ca să corespundă nevoilor specifice. Or, și alimentația poate fi atât  medicament, cât și mângâiere pentru suflet.

    Dovadă în acest sens este scrisoarea adresată administrației spitalului, în care mai mulți pacienți țin să mulțumească bucătăreselor pentru bucatele gătite gustos și meniul diversificat. Scrisoarea este semnată de pacientele: Marina B., Zinaida B., Parascovia B. și Valentina C.

    Potrivit dnei Maria Ceauș, șefa serviciului dietetic din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, bucatele sunt pregătite zilnic de 9 bucătărese pentru a hrăni peste  600 de pacienți. Toate bucătăresele  dețin o experiență bună în domeniul pregătirii bucatelor. Zilnic se schimbă meniurile în care se adaugă nu doar culoare și gust, dar și siguranță alimentară pentru pacienți care să accelereze vindecarea.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP