logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Continuăm să relatăm istorii ale oamenilor care grație asistenței medicale oferită de personalul medical din cadrul spitalului „Sfânta Treime”, revin la o stare de sănătate bună. Administrația spitalului zilnic primește scrisori de la pacienți care-și exprimă aprecierea pentru profesionalismul și atitudinea excelentă de care au avut parte în timpul tratamentului. În acest sens sunt și scrisorile adresate personalului medical din secția Endocrinologie.

  Printre pacienții care sau tratat în secția Endocrinologie și aduc mulțumiri personalului medical sunt G. Cușnir, O. Polisciuc, O. Jgurea, S. Rusu, L. Dabija. Din scrisorile adresate administrației spitalului desprindem: ”Aducem sincere mulțumiri întregii echipe din secția Endocrinologie pentru grijă, tratare și atenția acordată pe tot parcursul tratamentului. Un mulțumesc aparte pentru medicul endocrinolog, Vlada Bîstrițcaia, șefa secției. Tuturor vă dorim multă sănătate și tot binele din lume!”

  Secția Endocrinologie de la SCM ”Sfânta Treime”, are o capacitate de 30 de paturi și este unica secție din municipiu destinată tratamentului pacienților cu diabet zaharat și afecțiuni ale glandei tiroide.

  Anual, în cadrul secției sunt tratați peste 1200 de pacienți.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP