logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Dl Petru Levcenco, medic endoscopist, a prilejuit 50 ani în profesia care i-a oferit revelație și împliniri sufletești. Cu acest prilej, administrația IMSP SCM „Sfânta Treime”, a exprimat un semn de recunoștință pentru aportul semnificativ a Doctorului Levcenco în serviciul Endoscopic și frumoasa aniversare de 75 ani.

  A fi medic, semnifică mult mai mult decât a practica o profesie ne-a mărturisit dl Petru Levcenco:” Sunt plăcut surprins pentru gestul realizat de dl Oleg Crudu, director al spitalului „Sfânta Treime”, este o onoare, dar și un prilej pentru mine să aduc sincere mulțumiri acestui colectiv de oameni profesioniști. Recunosc, mai bine de 20 ani am fost parte a acestei echipe minunate, împreună mereu ne-am străduit să ajutăm pacienții. Știți, a fi medic, înseamnă să uiți de grijile tale și să pui grijile pacientului pe primul loc, să-l încurajezi, să asculți cu răbdare și să-i alini suferința atât lui, cât și familiei. Și totuși pentru mine, cea mai mare revelație sufletească a fost și este atunci, când cunoștințele mele medicale sunt valoroase în tratamentul pacienților. Probabil că, medicina, din toate timpurile, a atras tinerii, în special pe cei curajoși, cu verticalitate și cu o dorință nestăvilită de a deveni doctori buni, sunt recunoscător destinului că am făcut parte și eu din cei tineri”.

  Doctorul Petru Levcenco, mai bine de 20 ani a activat în calitate de medic endoscopist, fiind și promotorul creării serviciului de Endoscopie și Ultrasonografie din cadrul IMSP SCM „Sfânta Treime”. Actualmente, specialiștii acestui Departament oferă cele mai contemporane metode de diagnostic și tratament.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP