logo
 • Anticamera
  022 44-11-85
 • Informații
  060740791
 • Dna Cristina Boclincă, coordonatoarea Centrului Municipal de Vaccinare, din cadrul IMSP SCM “Sfânta Treime” într-un interviu solicitat de „Ziarul de Gardă”, cu referire la impactul certificatelor de vaccinare false anti COVID-19.

  Dna doctor relevă faptul că cadrele medicale din instituția pe care o reprezintă au fost instruite pentru contracararea fenomenului. Un aport considerabil in acest sens la avut dl Oleg Crudu, director al SCM “Sfânta Treime”, care a ținut cont de riscurile la care erau supuse cadrele medicale si au fost instituite acte normative, care aveau drept scop sa prevină si sa pedepsească astfel de abateri.
  De asemenea, dna Boclincă a menționat despre aportul pe care-l deține Centrul Municipal de Vaccinare la imunizarea populației si la formarea unei imunizări colective.
  Cât privește părerea dnei Boclincă în controlul dar și prevenirea acestui fenomen care a luat amploare și în Republica Moldova, consideră că e nevoie de proceduri legale pentru fals în acte publice și să fie penalizate atât persoanele cât și cadrele medicale.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP