logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • Dna Elena Bivol, medic endocrinolog, doctorand, secția Endocrinologie din IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” a vorbit în cadrul emisiunii „Matinal Național” de la Radio Moldova, despre obezitate și consecințele acesteia asupra sănătății prin prisma reducerii corecte a greutății corporale.

  Dna Elena Bivol a menționat că: „Decizia de începerea a unui regim pentru reducerea greutății corporale trebuie să fie însoțită de un control medical, deoarece creșterea sau scăderea în greutate sunt procese complexe, care afectează întregul organism și buna sa funcționare. Vreau să atrag atenția, că este greșit să recurgem la diete inspirate din internet, doar medicul este în competență să vă recomande un regim binevenit în reducerea greutății, lipsit de riscuri.
  Vreau să remarc că obezitatea constituie un factor major în diverse probleme de sănătate cum sunt: diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, afecțiunile de inimă.
  Reducerea greutății printr-o alimentație corectă, corelată cu activități fizice poate da rezultate frumoase și sănătoase.”

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP