logo
 • Birou de Informatii
  022-43-85-15
 • Informații
  060740791
 • În data de 13 iunie, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, Primăria Chișinău i-a înmânat Domnului Oleg Crudu diploma și panglica de Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, titlu conferit în data de 14 septembrie 2023. Municipalitatea a luat decizia de a-l include pe directorul SCM „Sfânta Treime” în lista persoanelor cu merite deosebite, în semn de apreciere pentru contribuția semnificativă la dezvoltarea spitalului și la asigurarea unor condiții europene pentru tratamentul chișinăuienilor.

  Totodată, titlul onorabil este și o apreciere a rolului său determinant în procesul de gestionare a pandemiei Sars Cov 2, prin crearea și coordonarea Centrului Covid-19 Moldexpo, Centrului Municipal de vaccinare și organizarea celor patru maratoane de imunizare Sars Cov 2.

  Multstimate Dle Crudu, vă felicităm cu obținerea acestui titlu. Ne bucurăm să avem un manager  responsabil, implicat și foarte dedicat; o personalitate care inspiră și motivează, un ȘEF care nu este doar un  bun conducător, ci este parte din ECHIPĂ.

  Avem încredere în abnegația și profesionalismul  Dvs.

  Vă susținem și promitem să vă fim alături în atingerea noilor culmi.

Dezvoltat WEB-SOLUTION GROUP